mitt hår

Min mann har skalpert meg …

… og jeg er lykkelig!

Jeg har som regel langt hår og jeg lar det gro fritt. Ingen frisyre på meg. Jeg lar det lange håret være langt hår. Sånn kan det være et par år, så en dag våkner jeg. Da klarer jeg ikke å være på manken mer. Den må av. Jeg må ha en hårklipp.

hårklipp

hårklipp

Hårklipp i dag!

Idag var en sånn dag. I dag måtte manken av, jeg måtte bare få av meg alt sammen. Det var som om jeg gikk og bar på flere kilo med hår. Det var akkurat som om håret presset seg inn i skallen på meg og jeg er ikke begeistret for sånt. Du kan lese om mine opplevelser med hodet her.

Det er kjipt når dette skjer på en dag med lite tid. Det er ikke lett å oppdrive en god frisør på to minutter, og når jeg må klippe håret så må jeg klippe håret. Det tar som regel uker å få en hårklipp.

Jeg lå i sengen på morgen og tenkte på dette. Etterhvert så steg det opp en løsning, en god og billig måte å få av seg det lange håret.

Jeg smøg meg opp ved siden av gubben og hvisket i øret hans: – I dag skal du få lov å klippe håret mitt.

Han så på meg med vantro: – Jeg er ikke så godt på akkurat det, sa han etter å ha fått tenkt seg om.

Jeg bare smilte og fortalte at han var heldig som fikk en sånn ære …

Så gikk jeg på badet og fikk i stand en stram hestehale … og to strikker.

Hans jobb var å klippe håret mellom strikkene, som sagt så gjort. Jeg må si at han gjorde en god jobb, selv om jeg vet at enhver frisør ville steilt av å se på hår-et mitt. Men når det er tørt og rufset til så er det ingen som ser at håret et skalpert av gubben.

Deveny

 

 

Relaterte artikler

10 Comments

 • Gry H. 18. juni 2019 at 07:06

  Det der var jaggu ikke galt, ass! All kred til ‘gubben’ for den der! 😀

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 20. juni 2019 at 11:27

   Ikke sant 🙂

   Reply
 • LA 26. mai 2019 at 09:38

  Det der er lurt det med strikk i stamt hår. Pleier å gre alt fremover og sette på strikk og vipps hårklipp på et minutt 🙂 Ha en super søndag med kortere hår, tipper det er deilig 🙂 <3

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 26. mai 2019 at 11:31

   …også så billig som det blir 🙂

   Reply
 • Natheless 25. mai 2019 at 20:04

  Må man, så må man. Du er ikke alene om det der. Jeg har klipt naboen på den måten og jammen ble hun fin. 🙂 Gøy det gikk bra så mannen din kan være stolt også!

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 26. mai 2019 at 11:31

   Det sa jeg også. han sa han ikke ville gjøre det noe mer 🙂

   Reply
 • Toril 25. mai 2019 at 14:40

  Av og til må man bare gjøre noe. Har selv langt hår, og nå er det på tide å gjøre noe. Slippe min mann til? = Nei!

  Mannen din skal være stolt av resultatet. Han var kjempeflink jo 🙂 Du ble kjempefin 🙂

  Ønsker deg en kjempefin lørdag <3 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 25. mai 2019 at 15:51

   Du må la ham få lov å prøve, det kan bli bra 🙂

   Reply
 • Kari 25. mai 2019 at 14:35

  Hahaha, herlig! 😀

  Og ja, noen ganger kan langt hår føles «tyngende», og da blir det en lettelse å kvitte seg med litt. Mannen din bør være stolt som fikk et slikt ærefullt oppdrag! 🙂

  Reply
  • Lene Bjørg Kanden 25. mai 2019 at 15:51

   Ikke sant, det mente jeg også … 🙂

   Reply

Leave a Comment