Abstrakte Neuronen,

Om meg

Om meg:

Jeg heter Lene B. Kanden og har studert økonomi, psykologi og pedagogikk, Deveny er mitt forlag. Jeg skriver om det som opptar meg og jeg er samfunnsengasjert, liker å følge med på nyheter. Bøkene mine handler i stor grad om samfunnsfunksjoner. Har bodd 8 år i New York og lært meg litt av hvert om livet. Var syk i en lang periode, mistet både språket og hukommelsen. Det tok tid og jeg fant veien tilbake til livet via tastaturet, for så å gå ut i den store verden igjen.

Nå skriver jeg på fulltid og utvikler romaner både på datamaskinen og i fantasien. Har mange bøker på lager. Så langt har jeg skrevet Farlig Enke, boken er ferdig og ligger hos bokhandlere. Tur-Retur Helvete kommer ut i løpet av vinteren 2019.

Du kan lese mer om mine bøker her.

I Farlig Enke skriver jeg om fiktive karakterer.

Tur-retur Helvete handler i stor grad om egne opplevelser og kampen mot det norske helsevesenet.

På bloggen dukker det opp ting som opptar meg, både viktige og uviktige temaer. Hobbyene mine kryper også inn med jevne mellomrom.

 

Jeg liker å lese om ting som er anderledes. Sette meg inn i andres situasjon, leve meg inn i det som er utenom det vanlige. Leser mange blogger . Mine favoritter er som følger:

Frodith

Juliewinge

Gryende

Emilias skap

Ladyaugust

Listen blir redigert fortløpende, etter som jeg finner nye blogger å følge.

Deveny